The smart Trick of σπονδυλοθεραπεια That Nobody is Discussing

Η Οστεοπαθητική, συμπληρωματικά ή εναλλακτικά με άλλους κλάδους της υγείας, ασχολείται με τη μελέτη των δυναμικών επιρροών και παρεκκλίσεων στο σώμα, τόσο στο μυο-σκελετικό όσο στο σπλαχνικό πεδίο.

Σήμερα υπάρχουν βότανα που καλλιεργούνται συστηματικά από τον άνθρωπο όχι μόνο βιολογικά (Δηλαδή χωρίς ίχνος χημικών λιπασμάτων) άλλα και με οργανικές καλλιέργειες (Δηλαδή φτιάχνοντας παράλληλα και τις κλιματολογικές συνθήκες όπου υπάρχει)

Γιατί λοιπόν να βιώνουμε άσκοπα ανεπιθύμητες παρενέργειες των φαρμάκων; Οι παρενέργειες μπορεί να περιλαμβάνουν γαστρίτιδα, στομαχικές διαταραχές και αύξηση της αρτηριακής πίεσης. 

Μη διστάσεις να ρωτήσεις τον θεραπευτή για τις σπουδές και ενδεχομένως την κλινική του εμπειρία ή τυχόν επιστημονικές του δημοσιεύσεις. Οι απαντήσεις του θα σου δώσουν μία καλή εικόνα για το αν μπορείς να τον εμπιστευτείς ή όχι.

Με τις ανατάξεις επιτυγχάνεται η εξάλειψη της μηχανικής δυσλειτουργίας, η απελευθέρωση του νευρικού συστήματος και η επαναφορά της ομαλής λειτουργικότητας της σπονδυλικής στήλης και των οργάνων που σχετίζονται με αυτήν.

Την εξύψωση και προαγωγή της Οστεοπαθητικής στη χώρα μας σύμφωνα με τους Κανόνες της Δεοντολογίας και της Ηθικής που θέτει check here ο Σύλλογος.

Άγιος Δημήτριος: Ποιος ήταν και γιατί είναι ο πολυούχος της Θεσσαλονίκης;

Η επαναφορά της κανονικής λειτουργίας της σπονδυλικής στήλης, που επιτυγχάνεται με τους χειρισμού αυτούς, ελευθερώνει το νευρικό σύστημα, βοηθάει τον οργανισμό στην ανάκτηση της έμφυτης ικανότητάς του για αυτο-ίαση και εξαλείφει τις αιτίες του πόνου.

Επίμονος πονοκέφαλος: Ο βελονισμός ως εναλλακτική λύση

Ελευθερία Μαντζώρου, καθηγήτρια μάλαξης και φυτοθεραπείας

Όλοι μας, ανεξαιρέτως, θα βιώσουμε κάποια στιγμή στη ζωή μας μυοσκελετικό πόνο.

Για την προετοιμασία θεραπειών που βασίζονται σε βότανα χρησιμοποιούνται διάφορα μέρη των φυτών.

Ένα αρχιτεκτονικό αριστούργημα στη μέση της ερήμου!

Η άρθρωση «μπλοκάρει». Χάνει κίνηση και γίνεται πιο δύσκαμπτη. Αυτό δημιουργεί στους μυς της περιοχής την ανάγκη να κάνουν “υπερπροσπάθεια” για να την κινήσουν και “υπερωρίες”, με αποτέλεσμα την εμφάνιση σπασμού και αδυναμίας -λόγω εστιασμένης τοπικής “υπερκόπωσης”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *